Binnen 12 maanden meer organisch verkeer realiseren? Het kan!

Ook vandaag de dag groeit WordPress SEO nog steeds erg hard. Hoe groter het marktaandeel van WordPress, hoe meer mensen op zoek gaan naar betere WordPress SEO. Het is dus erg belangrijk om organisch verkeer te realiseren en SEO te verbeteren. Van WooCommerce SEO tot WordPress SEO, er zijn diverse SEO optimalisatie tips! Wil jij jouw SEO website verbeteren? Lou & Lou Marketing Agency kan de SEO van een website niet alleen verbeteren, maar ook op een kwalitatieve manier maximaliseren. Hierdoor kunnen wij jou als klant volledig ontzorgen van A tot Z op het gebied van WordPress SEO.

Wat houdt WordPress SEO in?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat WordPress SEO is voordat de Search Engine Optimization tips worden besproken. SEO is een afkorting van Search Engine Optimization. SEO gaat dan ook over methoden en strategieën die gebruikt kunnen worden om de webcontent van een website hoger te laten ranken in zoekmachines als Google. Als website moet je dus eigenlijk vrijwel altijd beschikken over goede webcontent met daarin bijvoorbeeld een focus keyword verwerkt. Om jou als bedrijf een stukje op weg te helpen met het realiseren van organisch verkeer geven wij een aantal WordPress SEO tips!

Voorkom dubbele URL’s

Als je een SEO website wil gaan verbeteren is het belangrijk om één versie van je URL’s toegankelijk te maken. Waarom? Zodra een website over verschillende URL’s beschikt zullen deze wel dezelfde content tonen, maar zoekmachines zullen de URL’s als twee verschillende pagina’s indexeren. Om dit te voorkomen gebruik je dus één versie van je URL’s met redirects om zowel gebruikers als crawlers door te sturen vanaf de andere URL. Het is namelijk erg slecht voor WordPress SEO als er meerdere dezelfde pagina’s worden gevonden. Deze dubbele pagina’s concurreren dan in feite met de originele pagina. Door dubbele URL’s te redirecten zullen alle ranking scores naar één versie gaan. Op deze manier zorg je ervoor dat de zoekresultaten, en dus het organisch verkeer, een stuk beter worden.

Focus keyword gebruik

Om de SEO te verbeteren is het erg belangrijk om gebruik te maken van goede zoekwoorden. Ook wel een focus keyword genoemd. Google werkt namelijk met een algoritme en daarom moet je als bedrijf zijnde teksten op een slimme manier schrijven, wil je organisch verkeer realiseren. Ben je van plan om een blog te schrijven? Houd dan altijd een focus keyword in je achterhoofd. Neem een focus keyword niet alleen mee in de bodytekst, maar ook in de title tags. Het kan zijn dat dit niet altijd mogelijk is, maar probeer ten alle tijden te streven naar goed focus keyword gebruik. Op deze manier ben je, naast dat je leuke content plaatst, ook bezig met de Google zoekwoorden ranking.

XML Sitemap instellen

Heb je al eens gehoord van XML Sitemaps? Deze sitemaps worden gebruik door zoekmachines als Google en Bing om op een snelle manier de hiërarchie en structuur van een SEO WordPress website te laden. Een XML sitemap brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee. Eén van de grootste voordelen is dat zoekmachines door middel van een XML sitemap direct een duidelijk beeld krijgen van de structuur van een website. Dit zorgt er op zijn plaats weer voor dat een SEO WordPress website beter scoort bij Google sitelinks.

Bovenstaande zoekmachine optimalisatie tips zijn een goede basis om SEO te verbeteren. Bij een SEO website verbeteren komt echter nog veel meer kijken dan op een goede manier gebruikmaken van een focus keyword en de XML sitemap. Zou je de mogelijkheden op het gebied van WordPress SEO met Lou & Lou Marketing Agency willen bespreken? Neem gerust contact met ons op!

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.