E-mail marketing

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Content strategie voor opzetten?

Ontvang jij dagelijks ook veel verschillende mails en nieuwsbrieven met relevante informatie? Die bedrijven beschikken hoogstwaarschijnlijk over een goede email marketing strategie. Effectieve e-mail marketing zorgt voor een verrijking van de klantendatabase en je hebt direct meetbaar resultaat. E-mail marketing is dan ook een krachtig en zeer effectief middel om potentiële klanten te binden en tegelijkertijd je omzet te verhogen. Want wie wil nou niet meer omzet halen uit de huidige en tevreden klandizie?

Neem vrijblijvend contact op.

Wat is e-mail marketing?

Tegenwoordig gebruikt 87% van de Business to Business marketeers e-mail als distributiekanaal voor content. E-mail marketing omvat alle vormen van marketing via de mail.

Ondanks de komst van social media en allerlei online adverteermogelijkheden is e-mail marketing nog steeds een goed presterend online marketingkanaal. Het versturen van mooie nieuwsbrieven, reclameboodschappen, automatische campagnes en goed opgestelde transactionele mails vallen allemaal onder e-mail marketing. Dit worden ook wel e-mailcampagnes genoemd.

Doelen effectief bereiken

Een e-mail marketing campagne kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. E-mail marketing inzetten kan bijvoorbeeld resulteren in meer traffic naar een landingspagina of juist (potentiële) klanten op de hoogte brengen van nieuwe producten.

Eén ding is zeker: met e-mail marketing kan jij als bedrijf bepaalde doelen op een zeer effectieve manier bereiken. Een e-mail campagne kun je bijvoorbeeld erg aantrekkelijk maken voor jouw doelgroep. Niet alleen met afbeeldingen, video’s en tekst, maar ook met interactieve elementen. Deze wensen worden ten alle tijden meegenomen in de e-mail marketing strategie.

Programma’s waar wij mee werken

Lou & Lou Marketing Agency werkt met twee verschillende programma’s om een e-mail marketing campagne op te zetten. De twee programma’s waar wij mee werken zijn Activ Campaign en MailChimp.

Met deze programma’s krijg je meer inzicht in de resultaten van de e-mailcampagnes. Met MailChimp kunnen wij bijvoorbeeld, via Google Analytic, kijken in welke mate de doelgroep via de e-mail naar een landingspagina is genavigeerd. Op deze manier wordt de e-mail marketing strategie niet alleen meetbaar, maar ook nog eens erg effectief ingezet.   

E-mail marketing uitbesteden

Kies jij voor e-mail marketing uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Dan profiteer je van verschillende voordelen.

Effectieve e-mail marketing kan alleen gerealiseerd worden als je beschikt over de juiste kennis. Het opbouwen en creëren van een kwalitatieve e-mail marketing campagne kost tijd.

Door de e-mail marketing uit te besteden aan Lou & Lou Marketing Agency heb jij meer tijd voor andere activiteiten er weet je zeker dat de mailcampagne op de juiste manier wordt uitgevoerd. Lou & Lou Marketing Agency heeft jarenlange ervaring op het gebied van e-mail marketing strategie waardoor jouw bedrijf ten alle tijden profiteert van kwalitatieve campagnes en strategieën.

Testimonials

What our clients say
about our studio.

Social media marketing

Get your socials done?

We’re a team of creatives who are excited about unique ideas and help fin-tech companies to create amazing identity by crafting top-notch UI/UX.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.
januari 31, 2020

GlobalXS

Voor GlobalXS mochten wij een website bouwen die voorzien werd van functionele snufjes. Het doel was om een strakke, zakelijke en tegelijkertijd een duidelijke website op...
 • Werkzaamheden

  Branding

 • Klant

  GlobalXS

View Project

Autobedrijf D&N

De website van Autobedrijf D&N is een strak en krachtig design. Autobedrijf DN biedt tweedehands auto’s aan van hoge kwaliteit. De kennis van Autobedrijf D&N is...
 • Werkzaamheden

  Website Design

 • Klant

  Autobedrijf D&N

View Project

Tools op Maat

We hebben een stoere en opvallende webshop ontworpen voor Tools Op Maat. Deze webshop kenmerkt zich door het duidelijk overzicht van producten en door de strakke...
 • Werkzaamheden

  Website Design, SEO,

 • Klant

  Tools Op Maat

View Project

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en...
 • Werkzaamheden

  Website Design, online marketing en social media marketing.

 • Design

  Art Direction, Campaign

 • Klant

  Marquis Zonwering en Wonen

View Project