Offline marketing

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
voor jouw bedrijf laten creëren?

Denk je dat je bepaalde doelgroepen tegenwoordig alleen nog maar via Instagram, Facebook of LinkedIn kan bereiken? Zeker niet! Ondanks de groei van social media is offline marketing nog altijd erg belangrijk om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. De persoonlijke benadering van offline marketing geeft (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen en verbinding. Lou & Lou Marketing Agency kan een corporate identity ontwikkelen met traditionele media voor elk bedrijf!

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau

Neem vrijblijvend contact op.

Wat houdt offline marketing in?

Offline marketing houdt in dat je jouw doelgroep via traditionele media weet te bereiken. Hierbij kun je denken aan flyers, spandoeken, brochures, visitekaartjes en posters. Je ziet offline marketing bijvoorbeeld vaak bij evenementen, relatiegeschenken en beurzen. Het is dan ook niet voor niets dat bedrijven nog altijd investeren in offline marketing. De naamsbekendheid van een bedrijf wordt vergroot en het vertrouwen van (potentiële) klanten neemt toe. Door boodschappen op diverse manieren te verspreiden, zowel online als offline, onthouden mensen een bedrijf.

Optimale brand awareness

Bij marketing staat exposure centraal. Jij wilt als bedrijf namelijk een brede doelgroep op een efficiënte manier bereiken. Door online- en offline marketing met elkaar te combineren kun je profiteren van optimale brand awareness. Zodra jij als bedrijf investeert in kwalitatieve offline marketing zal je merken dat je een veel groter deel van de doelgroep kan bereiken. Niet iedereen zit bijvoorbeeld op Instagram en Facebook. Juist door de combinatie van online- en offline marketing wordt de branding van een bedrijf optimaal benut. De visuele identiteit van jouw bedrijf komt door offline marketing echt tot leven.

You name it, we can make it!

Offline marketing is zeer uiteenlopend. Of het nu gaat om een visitekaartje ontwerp of een kleurrijke poster, de corporate identity staat ten alle tijden centraal. Het is namelijk erg belangrijk dat de offline marketing goed bij de branding van het bedrijf past. Wil jij een logo laten ontwerpen of juist een spandoek laten maken? Bij ons kun je terecht voor alle soorten drukwerk. Lou & Lou Marketing Agency kan een corporate identity ontwikkelen die volledig aansluit bij jouw bedrijf. Tevens kunnen wij het printen en drukken van het huisstijl ontwerp verzorgen. Lou & Lou Marketing Agency ontwerpt en regelt alles van ontwerp tot levering.

Corporate identity laten ontwikkelen

Zodra jij gaat investeren in de visuele corporate identity van het bedrijf creëer je echt een beleving voor de doelgroep. Als jij een spandoek laat ontwerpen voor de jaarlijkse voetbalwedstrijd valt jouw club visueel gezien al op. Hierdoor sta je direct een punt voor. Door corporate identity design uit te besteden aan Lou & Lou Marketing Agency heb jij meer tijd voor andere activiteiten en weet je zeker dat het huisstijl ontwerp van uitstekende kwaliteit is. Lou & Lou Marketing Agency heeft jarenlange ervaring op het gebied van corporate identity waardoor jouw bedrijf ten alle tijden profiteert van kwalitatieve offline marketing.

Testimonials

Wat onze klanten
over ons zeggen.

Offline marketing

Get your offline marketing done?

Wij zijn een creatief en enthousiast team. Wij staan open voor nieuwe projecten, hebben vaak de tofste ideeën en zijn op hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen en adviseren vele soorten bedrijven bij het aanwezig zijn op de verschillende marketingkanalen en bieden hiervoor een strategie op maat.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.
januari 31, 2020

GlobalXS

Voor GlobalXS mochten wij een website bouwen die voorzien werd van functionele snufjes. Het doel was om een strakke, zakelijke en tegelijkertijd een duidelijke website op...
 • Werkzaamheden

  Branding

 • Klant

  GlobalXS

View Project

Autobedrijf D&N

De website van Autobedrijf D&N is een strak en krachtig design. Autobedrijf DN biedt tweedehands auto’s aan van hoge kwaliteit. De kennis van Autobedrijf D&N is...
 • Werkzaamheden

  Website Design

 • Klant

  Autobedrijf D&N

View Project

Tools op Maat

We hebben een stoere en opvallende webshop ontworpen voor Tools Op Maat. Deze webshop kenmerkt zich door het duidelijk overzicht van producten en door de strakke...
 • Werkzaamheden

  Website Design, SEO,

 • Klant

  Tools Op Maat

View Project

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en...
 • Werkzaamheden

  Website Design, online marketing en social media marketing.

 • Design

  Art Direction, Campaign

 • Klant

  Marquis Zonwering en Wonen

View Project