Web development

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Investeer jij al in

Technologie blijft zich ontwikkelen en hier dien je als bedrijf op in te spelen. De vooruitgang in technologisch heeft namelijk een domino-effect op alles. Ook op website ontwikkeling. Een website stopt dan ook niet bij een goed ontwerp. Er komt zoveel meer kijken bij website ontwikkeling. Heb jij een nieuwe custom website nodig? Lou & Lou Marketing Agency ontwerpt, creëert en onderhoudt jouw website zeer kundig. Op deze manier kan jouw bedrijf profiteren van een website die écht werkt op alle niveaus.

Neem vrijblijvend contact op.

Wat houdt web development in?

Webdevelopment is eigenlijk een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het realiseren van weboplossingen. Bij webdevelopment draait het dan ook voornamelijk om webdesign, programmeren en het beheren van webservers. Maar waarom investeren bedrijven in een web development bureau? Wij zorgen ervoor dat het systeem bepaalde handelingen van bezoekers snapt. Dat, zodra een bezoeker op een website uitkomt of op een link klikt, de link ook echt naar de desbetreffende website verwijst. 

Kwalitatieve CRM-systemen

Om efficiënt te kunnen werken gebruiken wij twee verschillende CRM-systemen. Deze CRM-systemen worden niet alleen gebruikt om efficiënter te kunnen werken, maar ook om klantenrelaties te verbeteren. Een CRM-systeem zorgt ervoor dat de klant- en prospectdata centraal opgeslagen wordt. Dit zorgt ervoor dat klantenrelaties in zo goed mogelijke banen geleid kunnen worden. Ons website ontwikkeling bureau werkt met WordPress en WooCommerce. De developers van Lou & Lou ademen dan ook WordPress. Waarom? WordPress werkt!

Verschillende soorten websites

Heeft jouw bedrijf een nieuwe custom website nodig? Website ontwikkeling, oftewel webdevelopment, kan gerealiseerd worden voor verschillende soorten websites. Voor elk type website is het namelijk zeer efficiënt om te investeren in website ontwikkeling. Op deze manier creëer je niet alleen een betere naamsbekendheid, maar investeer je ook in de relatie met jouw klanten. Lou & Lou Marketing Agency kan de webdevelopment van zowel webshops als corporate websites realiseren.

Focus op strategie, design en development

Met de focus op strategie, design en development zijn wij meer dan een web development bureau. Wij hosten websites en webshops met als mainfocus veiligheid en snelheid. Doordat ons website ontwikkeling bureau werkt met de laatste trends is jouw website altijd up-to-date. Tevens kunnen wij jouw bedrijf ook voorzien in hosting en e-mail, zoals Office 365 en Google Workspace. Lou & Lou Marketing Agency adviseert, ontwerpt, bouwt en optimaliseert jouw website van begin tot eind.

Testimonials

Wat onze klanten
over ons zeggen.

Webdevelopment

Get your website done?

Wij zijn een creatief en enthousiast team. Wij staan open voor nieuwe projecten, hebben vaak de tofste ideeën en zijn op hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen en adviseren vele soorten bedrijven bij het aanwezig zijn op de verschillende marketingkanalen en bieden hiervoor een strategie op maat.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.
januari 31, 2020

GlobalXS

Voor GlobalXS mochten wij een website bouwen die voorzien werd van functionele snufjes. Het doel was om een strakke, zakelijke en tegelijkertijd een duidelijke website op...
 • Werkzaamheden

  Branding

 • Klant

  GlobalXS

View Project

Autobedrijf D&N

De website van Autobedrijf D&N is een strak en krachtig design. Autobedrijf DN biedt tweedehands auto’s aan van hoge kwaliteit. De kennis van Autobedrijf D&N is...
 • Werkzaamheden

  Website Design

 • Klant

  Autobedrijf D&N

View Project

Tools op Maat

We hebben een stoere en opvallende webshop ontworpen voor Tools Op Maat. Deze webshop kenmerkt zich door het duidelijk overzicht van producten en door de strakke...
 • Werkzaamheden

  Website Design, SEO,

 • Klant

  Tools Op Maat

View Project

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en...
 • Werkzaamheden

  Website Design, online marketing en social media marketing.

 • Design

  Art Direction, Campaign

 • Klant

  Marquis Zonwering en Wonen

View Project