Social media marketing

Social media marketing inzetten voor

De laatste jaren heeft social media een echte opmars gemaakt. Bijna iedereen brengt tegenwoordig veel tijd door op diverse sociale media waardoor kanalen als Facebook en Instagram zeer waardevol zijn. Social media marketing is dan ook een krachtige marketingtool, maar deze dient wel op de juiste manier ingezet te worden door een gespecialiseerd social media marketing bureau. Lou & Lou Marketing Agency kan social media marketing ontwikkelen voor elk bedrijf!

Neem vrijblijvend contact op.

Wat is social media marketing?

Social media marketing is, zoals de naam deels verklapt, marketing via alle denkbare social media kanalen. Deze sociale kanalen worden ingezet om met de doelgroep van een bedrijf te communiceren. Veel gebruikte social media kanalen zijn Facebook, Instagram en LinkedIn. Voor alle leeftijdscategorieën is er wel een passend social media kanaal. Social media marketing staat bekend om haar interactieve karakter. Als ontvanger kun je namelijk direct reageren op bijvoorbeeld de nieuwste Instagram-post van een bedrijf. Hierdoor krijgen de ontvangers niet alleen een beeld van het bedrijf, maar krijgt het bedrijf ook een beeld van haar ontvangers. Social netwerken zijn dan ook bronnen van informatie en inspiratie. Wij zetten een online strategie op en zorgen ervoor dat de doelgroep wordt bereikt.

Meer traffic en naamsbekendheid

Eigenlijk zou ieder bedrijf moeten investeren in social media marketing. Waarom? Social media marketing is dé manier om in contact te komen met (potentiële) klanten. Social media marketing is dan ook niet alleen een krachtig marketinginstrument waarmee je binding kan creëren, het heeft ook een toegevoegde waarde voor SEO. Je zou het misschien in de eerste instantie niet direct denken, maar sociale media profielen ranken wel degelijk in de Google zoekresultaten. Zodra er een social media marketing strategie wordt opgezet door Lou & Lou Marketing Agency kan jouw bedrijf profiteren van meer traffic en een grotere naamsbekendheid!

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau

Content is key

Als bedrijf kan je veel verschillende kanten opgaan met social media marketing. De meeste bedrijven gebruiken diverse sociale media platformen om hun naamsbekendheid op te bouwen en om een community te ontwikkelen. Voordat je hiermee aan de slag kunt gaan is het belangrijk om een social media marketing strategie te realiseren. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om onderzoek naar de doelgroep van het bedrijf te doen. Waar bevinden zij zich? Wat voor content zien zij graag? Hier kan ons social media marketing bureau dan weer efficiënt op inspelen. De juiste content plaatsen is belangrijker dan je denkt! 

Social media marketing uitbesteden

Wil jij gaan investeren in social media marketing maar heb je hier weinig ervaring mee? Lou & Lou Marketing Agency, een gespecialiseerd social media marketing bureau, heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing in alle vormen. Ook voor social media marketing ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bedenken een kwalitatieve social media marketing strategie waarmee meer traffic en naamsbekendheid gerealiseerd wordt. Ieder bedrijf is anders en er is dan ook niet één bepaalde social media marketing strategie die uitgevoerd kan worden. Ons social media marketing bedrijf creëert een strategie die volledig past bij jouw bedrijf.

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau

Testimonials

Wat onze klanten
over ons zeggen.

Social media marketing

Get your socials done?

Wij zijn een creatief en enthousiast team. Wij staan open voor nieuwe projecten, hebben vaak de tofste ideeën en zijn op hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen en adviseren vele soorten bedrijven bij het aanwezig zijn op de verschillende marketingkanalen en bieden hiervoor een strategie op maat.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.
januari 31, 2020

GlobalXS

Voor GlobalXS mochten wij een website bouwen die voorzien werd van functionele snufjes. Het doel was om een strakke, zakelijke en tegelijkertijd een duidelijke website op...
 • Werkzaamheden

  Branding

 • Klant

  GlobalXS

View Project

Autobedrijf D&N

De website van Autobedrijf D&N is een strak en krachtig design. Autobedrijf DN biedt tweedehands auto’s aan van hoge kwaliteit. De kennis van Autobedrijf D&N is...
 • Werkzaamheden

  Website Design

 • Klant

  Autobedrijf D&N

View Project

Tools op Maat

We hebben een stoere en opvallende webshop ontworpen voor Tools Op Maat. Deze webshop kenmerkt zich door het duidelijk overzicht van producten en door de strakke...
 • Werkzaamheden

  Website Design, SEO,

 • Klant

  Tools Op Maat

View Project

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en...
 • Werkzaamheden

  Website Design, online marketing en social media marketing.

 • Design

  Art Direction, Campaign

 • Klant

  Marquis Zonwering en Wonen

View Project