MAEL
Image Alt

FAQ

1. In welke branches hebben jullie ervaring?

Wij hebben ervaring in het opzetten vaan een online marketing strategie van vele verschillende bedrijven die werkzaam zijn in diverse branches.

2. Waarom investeren in online marketing?

Online marketing is een marketing middel dat goed meetbaar is. Wij zullen gezamenlijk doelen opstellen en deze implementeren via verschillende tools. Zo kunnen we exact  inzichtelijk maken wat de investering in de online marketing diensten, oplevert.

3. Kan ik mijn website ook bij jullie hosten?

Wij bieden alle diensten omtrent hosting aan. Vragen over het hosten van jouw website? Neem gerust contact met ons op.

4. Hoe zit het met de SEO van mijn website?

Wil jij weten wat de status is van je huidige ”SEO” en of alles op orde is? Geen probleem. Wij bieden een gratis SEO advies aan op maat. Vraag een SEO analyse aan via onze website.

5. Hoe kan ik adverteren op Google?

Adverteren op Google kan op vele verschillende manieren. Adverteren op Google is een interessante en lonende manier om in beeld te komen bij je doelgroep of potentiële klanten. Je kunt op verschillende wijze adverteren in Google door middel van Display, Search of Shopping campagnes. Wij gaan graag samen met jou aan de slag met de diverse Google Campagnes.

5. Ik heb af en toe hulp nodig als mijn website niet goed werkt, doen jullie dat ook?

Geen probleem! Wij helpen je graag bij het onderhouden en verbeteren van jouw website. Heb je een bepaalde vraag, neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt je graag verder.

5. Hoe krijg ik inzicht in wat de werkzaamheden opbrengen?

Iedere maand ontvang je van ons een uitgebreid rapport met wat de campagnes en werkzaamheden opgeleverd hebben. Dit wordt uitgedrukt in verschillende behaald doelen zoals het aantal mails, telefoontjes en ingevulde contactformulieren. Ook kunnen we inzichtelijk maken wat bijvoorbeeld de soorten campagnes hebben opgeleverd en waar nog veel winst te behalen valt.