Wij beantwoorden graag al je vragen

Toe aan de volgende stap? Durf deze te nemen.

FAQ's

Onze meest gestelde vragen

01.

IN WELKE BRANCHES HEBBEN JULLIE ERVARING?

Wij hebben ervaring in het opzetten vaan een online marketing strategie van vele verschillende bedrijven die werkzaam zijn in diverse branches.

 

03.

KAN IK MIJN WEBSITE OOK BIJ JULLIE HOSTEN?

Wij bieden alle diensten omtrent hosting en e-mail hosting aan. Vragen over het hosten van jouw website? Neem gerust contact met ons op.

02.

WAAROM INVESTEREN IN ONLINE MARKETING?

Online marketing is een marketing middel dat goed meetbaar is. Wij zullen gezamenlijk doelen opstellen en deze implementeren via verschillende tools. Zo kunnen we exact  inzichtelijk maken wat de investering in de online marketing diensten, oplevert.

04.

HOEVEEL KOST HET MAKEN VAN EEN WEBSITE?

Dit is heel erg afhankelijk van jouw wensen. We kunnen dit samen in kaart brengen en op basis daarvan een offerte op maat geven.

Denken in oplossingen

Laagdrempelig, behulpzaam all day long.

Overige vragen

IK HEB AF EN TOE HULP NODIG ALS MIJN WEBSITE NIET GOED WERKT, DOEN JULLIE DAT OOK?
Geen probleem! Wij helpen je graag bij het onderhouden en verbeteren van jouw website. Heb je een bepaalde vraag, neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt je graag verder.
HOE KRIJG IK INZICHT IN WAT DE WERKZAAMHEDEN OPBRENGEN?
Iedere maand ontvang je van ons een uitgebreid rapport met wat de campagnes en werkzaamheden opgeleverd hebben. Dit wordt uitgedrukt in verschillende behaald doelen zoals het aantal mails, telefoontjes en ingevulde contactformulieren. Ook kunnen we inzichtelijk maken wat bijvoorbeeld de soorten campagnes hebben opgeleverd en waar nog veel winst te behalen valt.
WAAROM MOET IK KIEZEN VOOR LOU & LOU?

Wij onderscheiden ons op persoonlijk vlak. Dit houdt in dat wij graag op locatie langskomen en persoonlijk advies geven. Vragen? Geen probleem, ook bij ons staat de cappuccino klaar!

Samenwerken?

Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.