januari 31, 2020

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en vooral mooie afbeeldingen van zonwering en raamdecoratie. De webshop van Marquis Zonwering en Wonen is niet alleen voor de verkoop maar werkt ook als inspiratiebron.

Werkzaamheden

Strak, modern maar sfeervol.

  • Werkzaamheden

    Website Design, online marketing en social media marketing.

  • Design

    Art Direction, Campaign

  • Klant

    Marquis Zonwering en Wonen

Website design

Stijlvolle & visuele ontwerpen op alle apparaten.

/ Hét visitekaartje van jouw onderneming

/ Succesvol e-commerce kanaal

/ Uitstekende service en kwaliteit

Technologie blijft zich ontwikkelen en hier dien je als bedrijf op in te spelen. De vooruitgang in technologisch heeft namelijk een domino-effect op alles. Ook op website ontwikkeling. Een website stopt dan ook niet bij een goed ontwerp. Er komt zoveel meer kijken bij website ontwikkeling. Heb jij een nieuwe custom website nodig? Lou & Lou Marketing Agency ontwerpt, creëert en onderhoudt jouw website zeer kundig. Op deze manier kan jouw bedrijf profiteren van een website die écht werkt op alle niveaus.

Online marketing

We maken het simpel & duidelijk. Eenvoud is the key.

/ Strategische SEO aanpak

/ Non-paid kanalen optimaliseren

/ Organische groei realiseren

Wil jij meer verkeer naar jouw website krijgen zonder gebruik te maken van advertenties? Dat is mogelijk! Naast een betaalde manier van vindbaarheid creëren in Google zijn er namelijk ook ‘onbetaalde’ zoekresultaten. Met natuurlijke zoekresultaten creëer je een organische groei in Google. Het verbeteren van jouw positie in de organische zoekresultaten wordt ook wel Search Engine Optimization genoemd. Beter bekend als SEO. Om hoog te kunnen ranken in zoekmachines heb je de juiste hoeveelheid kennis en expertise nodig. Lou & Lou Marketing Agency zorgt ervoor dat de non-paid kanalen van jouw bedrijf worden geoptimaliseerd!

Social media marketing

Get your socials done.

/ Interactie is essentieel

/ Betrouwbaarheid is de key

/ Overal aanwezig dat is een must!

De laatste jaren heeft social media een echte opmars gemaakt. Bijna iedereen brengt tegenwoordig veel tijd door op diverse sociale media waardoor kanalen als Facebook en Instagram zeer waardevol zijn. Social media marketing is dan ook een krachtige marketingtool, maar deze dient wel op de juiste manier ingezet te worden door een gespecialiseerd social media marketing bureau. Lou & Lou Marketing Agency kan social media marketing ontwikkelen voor elk bedrijf! 

Samenwerken?

Stuur ons een e-mail om een nieuw project te bespreken.

We zijn een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en nieuwe concepten. We zijn dol om ideeën uit te werken tot een hoogwaardig product, zowel online als off-line. 

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.