Website bouwen prijzen

Website bouwen prijzen

In het digitale tijdperk waarin we leven mag één ding niet ontbreken: een kwalitatieve, unieke en goedlopende website. Hiermee kun je niet alleen meer naamsbekendheid realiseren, maar creëer je ook binding met de doelgroep. Een website laten maken? Bij Lou & Lou Marketing Agency ben je aan het juiste adres!

Neem vrijblijvend contact op.

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau

Wat zijn natuurlijke zoekresultaten?

Onder organisch zoekverkeer vallen eigenlijk alle niet-gesponsorde zoekresultaten die aangeboden worden door zoekmachines als Google. Dit worden ook wel ‘onbetaalde’ zoekresultaten en natuurlijke zoekresultaten genoemd. Zodra je iets opzoekt in een zoekmachine als Google krijg je meestal een hele lijst met websites die te maken hebben met de zoekterm die jij hebt ingevuld. Bovenaan de lijst staan vaak advertenties. Deze advertenties zijn duidelijk te herkennen omdat er ‘advertentie’ bij staat. Dit zijn de betaalde zoekresultaten. Na de betaalde zoekresultaten volgen de onbetaalde of natuurlijke zoekresultaten. Voor organische groei in Google hoef je als bedrijf niet te betalen aan Google.

Organische groei in Google realiseren

Maar hoe kun je groeien met online marketing op het gebied van organisch verkeer? Uiteindelijk wil je natuurlijk dat er een organisch zoekresultaat gecreëerd wordt die ook echt iets oplevert. Hier is een strategische SEO aanpak voor nodig. Content is key en het plaatsen van bijvoorbeeld kwalitatieve teksten is dan ook noodzakelijk om organische groei in Google te realiseren. Met een strategische SEO aanpak zal je merken dat er een structurele groei voor de lange termijn ontstaat. Wel hebben organische resultaten tijd nodig om te stijgen in de zoekresultaten. Maar hoe meer kanalen je inzet voor het verspreiden van content, hoe meer mensen uit de doelgroep bereikt kunnen worden.

Onze subdiensten

Bij Lou & Lou Marketing Agency kun je terecht voor diverse diensten op het gebied van organische groei. Wij helpen jouw bedrijf dan ook om op een effectieve manier te groeien met online marketing. Je kunt bij ons terecht voor SEO, contentmarketing & contentontwikkeling, conversieoptimalisatie, UX, A-B Tests, Referrals en Linkbuilding. Deze subdiensten vallen allemaal in de categorie organisch zoekverkeer. Onze experts kijken welke dienst het beste aansluit bij de wensen van jouw bedrijf zodat je daadwerkelijk gaat groeien met online marketing.

Online marketing inzetten

Wil jij graag meer natuurlijke zoekresultaten en organisch zoekverkeer naar jouw website krijgen? Online marketing inzetten is zeer effectief om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Lou & Lou Marketing Agency heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van non-paid kanalen. Wij beschikken over kwalitatieve marketingtools en expertise waardoor er een strategische SEO aanpak gecreëerd kan worden. Van strategie tot uitvoering, wij verhogen op een kwalitatieve manier het organisch verkeer naar jouw website.

Testimonials

What our clients say
about our studio.

Online marketing

Get your online marketing done?

Wij zijn een creatief en enthousiast team. Wij staan open voor nieuwe projecten, hebben vaak de tofste ideeën en zijn op hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen en adviseren vele soorten bedrijven bij het aanwezig zijn op de verschillende marketingkanalen en bieden hiervoor een strategie op maat.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.
januari 31, 2020

GlobalXS

Voor GlobalXS mochten wij een website bouwen die voorzien werd van functionele snufjes. Het doel was om een strakke, zakelijke en tegelijkertijd een duidelijke website op...
 • Werkzaamheden

  Branding

 • Klant

  GlobalXS

View Project

Autobedrijf D&N

De website van Autobedrijf D&N is een strak en krachtig design. Autobedrijf DN biedt tweedehands auto’s aan van hoge kwaliteit. De kennis van Autobedrijf D&N is...
 • Werkzaamheden

  Website Design

 • Klant

  Autobedrijf D&N

View Project

Tools op Maat

We hebben een stoere en opvallende webshop ontworpen voor Tools Op Maat. Deze webshop kenmerkt zich door het duidelijk overzicht van producten en door de strakke...
 • Werkzaamheden

  Website Design, SEO,

 • Klant

  Tools Op Maat

View Project

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en...
 • Werkzaamheden

  Website Design, online marketing en social media marketing.

 • Design

  Art Direction, Campaign

 • Klant

  Marquis Zonwering en Wonen

View Project