Shopify webshop

Shopify webshop

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau
Investeer jij al in

Shopify is hét e-commerceplatform van dit moment en je kan hiermee jouw eigen webshop starten en beheren. Het Shopify website design is geheel aan te passen aan jouw eigen wensen, zodat het goed past bij jou en jouw bedrijf. Omdat technologie zich continu blijft ontwikkelen, is het van belang om hierop in te spelen. Bij Lou & Lou Marketing Agency kun je een Shopify webshop laten maken die geheel past bij jouw wensen!

Neem vrijblijvend contact op.

Een Shopify website: wat houdt het in?

Het handelsplatform Shopify zorgt ervoor dat al jouw handel samenkomt op een platform. Je kan een Shopify website laten maken en vervolgens de producten op meerdere plekken verkopen. En in de tijd waarin we leven, is online vindbaarheid belangrijker dan ooit. De meeste mensen zullen namelijk via internet op zoek gaan naar nieuwe producten of diensten. Een mooie en goedwerkende Shopify website laten bouwen is dus ontzettend belangrijk.

Waarom kiezen voor een Shopify webshop?

Het grootste voordeel van Shopify web design, is dat het alle verschillende soorten business ondersteunt. Niet alleen ondernemers die al jarenlang in het vak zitten kunnen er terecht, het platform is ook goed geschikt voor starters . Heb jij nog weinig ervaring met web design? Dan ben je bij Lou & Lou Marketing Agency aan het juiste adres voor een Shopify website laten maken. Wij ontzorgen jou van A tot Z en het enige wat jij hoeft te doen, is jouw wensen doorgeven.

Wat zijn de kosten voor het maken van een Shopify webshop?

De kosten van een Shopify webshop zijn geheel afhankelijk van jouw wensen. Hoe uitgebreider de webshop, hoe hoger de kosten. Je kan over het algemeen kiezen uit drie verschillende abonnementen: Shopify Basic, Shopify Regular en Shopify Advanced. Voordat we gaan beginnen met het ontwikkelen van jouw Shopify webshop, kijken we dan ook eerst samen met jou welk abonnement het beste aansluit bij jouw doelstellingen.

Een succesvolle Shopify webshop laten bouwen door Lou & Lou Marketing Agency

Wil jij een Shopify website laten maken? Bij Lou & Lou Marketing Agency ben je aan het juiste adres! Er komt namelijk heel veel kijken bij het ontwikkelen van een webshop. Naast een creatief idee, gaat het ook om een passende strategie en het onderhouden van de webshop. Een Shopify webshop laten bouwen door Lou & Lou omvat het hele proces, van begin tot eind. Laat ons het Shopify web design creëren wat jij voor ogen hebt!

Testimonials

Wat onze klanten
over ons zeggen.

Webdevelopment

Get your website done?

Wij zijn een creatief en enthousiast team. Wij staan open voor nieuwe projecten, hebben vaak de tofste ideeën en zijn op hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen en adviseren vele soorten bedrijven bij het aanwezig zijn op de verschillende marketingkanalen en bieden hiervoor een strategie op maat.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.
januari 31, 2020

GlobalXS

Voor GlobalXS mochten wij een website bouwen die voorzien werd van functionele snufjes. Het doel was om een strakke, zakelijke en tegelijkertijd een duidelijke website op...
 • Werkzaamheden

  Branding

 • Klant

  GlobalXS

View Project

Autobedrijf D&N

De website van Autobedrijf D&N is een strak en krachtig design. Autobedrijf DN biedt tweedehands auto’s aan van hoge kwaliteit. De kennis van Autobedrijf D&N is...
 • Werkzaamheden

  Website Design

 • Klant

  Autobedrijf D&N

View Project

Tools op Maat

We hebben een stoere en opvallende webshop ontworpen voor Tools Op Maat. Deze webshop kenmerkt zich door het duidelijk overzicht van producten en door de strakke...
 • Werkzaamheden

  Website Design, SEO,

 • Klant

  Tools Op Maat

View Project

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en...
 • Werkzaamheden

  Website Design, online marketing en social media marketing.

 • Design

  Art Direction, Campaign

 • Klant

  Marquis Zonwering en Wonen

View Project