MAEL
Image Alt

SEO1

Online marketing

/SEO1
Online succes
Gerichte campagnes
Exponentiële groei

Haal meer omzet uit SEO door de juiste positie.

SEO

SEO

SEO wordt steeds belangrijker voor organisaties, omdat bijna alle bedrijven tegenwoordig een website of webshop hebben. Logisch. We leven in een digitaal tijdperk. Om hun producten of diensten aan te kunnen bieden, moeten hun (potentiële) klanten deze site wel weten te vinden.

Wat houdt SEO dan precies in?

SEO is het optimaliseren van desktop en mobiele websites voor mensen die zoekmachines gebruiken. Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren. Deze factoren bestaan uit drie onderdelen namelijk techniek, content en autoriteit. Om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden ook wel keywords genoemd vanuit zoekmachines te verhogen. Hierbij gaat het om het organische gedeelte van de zoekmachine (het onbetaalde gedeelte).

TECHNISCHE OPTIMALISATIE

Het optimaliseren van de techniek zorgt ervoor dat zoekmachines een website goed kunnen crawlen, indexeren en interpreteren. Het optimaliseren van de content zorgt ervoor dat zoekmachines beter begrijpen waar een pagina over gaat en bij welke zoekopdrachten de pagina relevant is om te tonen. Autoriteit toont aan hoe belangrijk en relevant een zoekmachine jouw website vindt.

SEO, is onze passie!

Top positie behaald? Sta je eindelijk boven je concurrenten? Wij doen niets liever dan onze klanten tevreden stellen.

VRAAG EEN GRATIS SEO ANALYSE AAN

Bij deze OnPage analyse wordt onderzocht of de headings niet te kort of te lang zijn. Missen bepaalde headings of keywords? Bevatten de headings het juiste zoekwoord en zijn er niet meerdere pagina’s met dezelfde headings. Ditzelfde analyseert één van onze ervaren SEO marketeers voor de paginabeschrijvingen en paginatitels.
Neem contact met ons op en krijg direct een SEO consult aan de lijn!