Een full-service online marketing bureau met een realistische en creatieve benadering van marketing. Lou & Lou is jong, resultaatgericht, deskundig en innovatief.

Info:

Noordersluisweg 19
8243 PR Lelystad
Nederland

Onze aanpak
  /  Onze aanpak

Onze aanpak

Lou en Lou online marketing zal een bijdrage leveren aan het online succes van jouw bedrijf! Tijdens ons eerste gesprek zullen wij onze bevindingen, die wij uit de gemaakte analyse hebben, toelichten. Er zal een analyse worden gedaan met als uitkomst verbeterpunten van de huidige website. Wij zullen kijken naar o.a. quick wins, die direct doorgevoerd kunnen worden en die bij zullen dragen aan een betere ranking in de zoekresultaten van Google.

0-meting van jouw website

Wanneer er een samenwerking tot stand komt starten wij met een 0-meting, zodat we de huidige stand van zaken inzichtelijk kunnen maken en de gemaakte prestaties kunnen meten. Alleen dan zien jullie als bedrijf wat de investering oplevert.

De werkzaamheden

Vervolgens gaan we van start met de werkzaamheden. Wij zullen alle benodigde punten doorvoeren en iedere maand een update geven van de behaalde resultaten. We kijken o.a. naar hoe de posities veranderen ten opzichte van de gedane 0-meting, hoe de campagnes presteren en hoeveel meer conversies de werkzaamheden hebben opgeleverd. Lou en Lou online marketing werkt zeer transparant, alles wat wij zien, zie je als klant ook. We meten alles door waardoor we precies zien welke werkzaamheden, resultaat opleveren.