MAEL
Image Alt

Remarketing campagnes

Online succes
Gerichte campagnes
Exponentiële groei

Zo behaal je meer rendement uit je website!

Retarget

VOOR MEER RENDEMENT

Remarketing campagnes, ook wel retargeting genoemd, is een online marketing methode waarmee je opnieuw contact legt met de doelgroep die jouw website op een eerder moment heeft bezocht. Door middel van remarketing benader je opnieuw de doelgroep, waarbij je een gerichte online marketing methode gebruikt. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit beeld-, tekst- of videoadvertenties. De remarketing campagnes worden dus vertoont aan de doelgroep die al eerder in aanraking is geweest met jouw website. De advertentie toon je dus aan de doelgroep die jouw website al een keer eerder heeft bezocht en bekend zijn met jouw product en/of merk.

WAAROM REMARKETING TOEPASSEN?

Als je de verkoopcijfers wilt stimuleren, aantal registraties wilt verhogen of de bekendheid van het merk wilt vergroten is remarketing zeer geschikt. Voor de meeste websites geldt dat nog geen 2% van de bezoekers converteert bij het bezoek. Dit wil zeggen dat slecht 2% van jouw potentiële klanten daadwerkelijk overgaat tot aankoop bij het eerste bezoek. Door remarketing toe te passen help je de overige 98% jouw website nogmaals te bezoeken en hen te stimuleren jouw product of dienst te kopen of af te nemen.

REMARKETING CAMPAGNE VOORBEELD

Jouw potentiële klant bezoekt je website en bekijkt van een bepaald product de productpagina. De klant verlaat vervolgens de website zonder een aankoop te doen en gaat bijvoorbeeld naar een social media kanaal of een ander soort online pagina. Bij het browsen op de betreffende pagina, wordt jouw advertentie met het product dat de bezoeker heeft bezocht, getoond.

Remarketing als online marketinginstrument

Bij Lou & Lou online marketing hebben we veel ervaring met het inzetten van remarketing campagnes.

HOE WERKT REMARKETING PRECIES?

Op iedere pagina van je website plaats je een remarketing tag. Dit is een klein codefragment, ook wel pixel genoemd, wat wij zullen plaatsne. De bezoekers worden met behulp van een legale cookie voor een bepaalde remarketinglijst geplaatst. Op deze manier weet de provider precies aan wie de advertenties moeten worden vertoond. Via een Google AdWords account worden de campagnes opgezet en vervolgnes vertoond in heet Google Display Netwerk. zet je de campagnes op en worden deze vertoond in het Google Display Netwerk (GDN).
Neem contact met ons op en krijg direct een specialist aan de lijn!