Een full-service online marketing bureau met een realistische en creatieve benadering van marketing. Lou & Lou is jong, resultaatgericht, deskundig en innovatief.

Info:

Noordersluisweg 19
8243 PR Lelystad
Nederland

Online succes
Exponentiële groei
Gerichte campagnes
Jarenlange ervaring

Linkbuilding Campagne

Links zijn een belangrijk onderdeel van SEO. SEO werkzaamheden worden vaak onderverdeeld op techniek, content en autoriteit. Linkbuilding is het laatste onderdeel in genoemde opsomming, ook wel autoriteit genoemd.

Neem contact met ons op en krijg direct een linkbuilding consult aan de lijn!

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Linkbuilding is één van de belangrijkste onderdelen van je SEO campagne.

Je kunt de autoriteit van je website vergroten door te zorgen dat je meer links van andere relevante websites krijgt. Het liefst websites die zelf ook een hoge autoriteit hebben. Deze links zijn voor zoekmachines een vorm van bewijs dat jouw website ook daadwerkelijk relevant en waardevol is. Een website waar niemand naartoe linkt, zal namelijk vaak minder relevant en waardevol zijn voor een bezoeker. Voor het vergroten van de vindbaarheid, is het daarom belangrijk om meer links te verkrijgen van andere relevante websites.

Het linkprofiel

Vergaar kwalitatieve links naar jouw website.

Zoekmachines hechten veel waarde aan een natuurlijk linkprofiel. Het linkprofiel van een website is het totaal van links dat naar een website verwijst. Door enkel links te verkrijgen die ook waardevol zouden zijn als ze geen SEO waarde zouden hebben, zorg je er vaak automatisch voor dat je linkpro fiel natuurlijk is. Een natuurlijk linkprofiel betekent ook dat er niet betaald mag worden voor links. Doe je dit wel en wordt dit achterhaald door zoekmachines, dan wordt je website hiervoor bestraft. In de praktijk kan dit betekenen dat je website gedeeltelijk of volledig uit de zoekresultaten wordt gehaald, waardoor je veel bezoekers en omzet misloopt. Betaalde links zijn alleen toegestaan als hier een ‘nofollow’ tag aan wordt toegevoegd in de broncode van een pagina. Hierdoor wordt er geen waarde doorgegeven naar jouw website via de link. Dit betekent dat de link geen SEO voordeel oplevert. Google telt elke link naar een website of pagina als een ‘unieke stem’. Niet alle linkjes hebben een gelijke waarde, dit is afhankelijk van verschillende factoren. Lou en Lou online marketing zorgt voor links van hoge autoriteit.

Met hun creatieve geest en digitale kennis hebben ze een prachtig stuk werk geleverd waar we allemaal zeer veel profijt van hebben!

Liesbeth van Assenbergh

Bedankt voor de prettige samenwerking. Kundig, accuraat en veelzijdig zijn jullie zeker in het online marketing vakgebied. De online wereld is de afgelopen jaren snel verandert en hierop spelen jullie spelen goed op in door te blijven ontwikkelen.

Bob Jannink

Neem contact op:

Vraag het onze Google Ads specialisten.

Kortom, wil je meer weten over jouw website insights? Neem dan direct contact op met Lou & Lou, we vertellen je graag meer!

Online concurrentie op het
gebied van linkbuilding

Daar hebben wij ervaring mee.

De hoeveelheid en kwaliteit van links kan altijd verder worden vergroot. Hier zit geen maximum aan. De hoeveelheid en kwaliteit van links die nodig is om op belangrijke woorden goed gevonden te worden, is afhankelijk van de concurrentie. Bij weinig concurrentie zijn er ook weinig links nodig om zelf goed gevonden te worden. Is de concurrentie sterk en/of hebben concurrenten een sterk linkprofiel, dan dien je zelf ook een sterker linkprofiel te hebben. Door naar de concurrentie te kijken kan niet alleen de mate van autoriteit vergeleken worden met de concurrentie. Er kunnen ook ideeën worden opgedaan voor specifieke linklocaties of linkbuilding tactieken.

Vraag een gratis linkbuilding analyse aan

Wij kunnen jouw link profiel vrijblijvend in kaart brengen.

Je kunt de autoriteit van je website vergroten door te zorgen dat je meer links van andere relevante websites krijgt (linkbuilding). Het liefst websites die zelf ook een hoge autoriteit hebben. Deze links zijn voor zoekmachines een vorm van bewijs dat jouw website ook daadwerkelijk relevant en waardevol is. In deze lintbuildinganalyse brengen we het huidige linkprofiel van jouw website in kaart en geven we passend advies over hoe het linkprofiel (indien nodig) verbeterd kan worden.

Waarom een linkbuilding campagne?

Het is vaak een langdurig proces voordat eindelijk de website online kan. De structuur is goed, -Google heeft de site gevonden-, alle content is SEO-vriendelijk, inclusief titles en descriptions, maar je scoort nog niet zo hoog in de zoekmachines. Tijd dus voor een linkbuilding-campagne. Maar waar begin je? Daar ondersteunen wij graag bij.

Waarom Lou & Lou online marketing?

Lou & Lou is niet het enige professionele bureau dat kan ondersteunen bij het inrichten en beheren van jouw linkbuilding campagne. Een paar onderscheidende kenmerken op een rij waarom je jouw linkbuilding campagne door ons wilt laten uitvoeren:

  • Je kunt rekenen op jarenlange ervaring in het werven van kwalitatieve links;
  • De doelstellingen van jou als klant staan altijd centraal;
  • Lou & Lou werkt zeer nauw samen met Majestic SEO, Ahrefs en MOZ;
  • Lou & Lou is in staat om door middel van linkbuilding jouw website te boosten.
Neem contact met ons op en krijg direct een consult aan de lijn!