MAEL
Image Alt

Display marketing

MEER MERKNAAM-ZOEKVERKEER
JE MERK VISUEEL OVERBRENGEN
BEZOEKERS OPNIEUW BEREIKEN

Nothing begets creativity like constraints.

DISPLAY

WAAROM KIEZEN VOOR DISPLAY MARKETING?

Google display adverteren heeft veel voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld enkel te betalen per klik en niet per vertoning. Zo kun je dus enorm veel vertoningen realiseren, tegen lage kosten. Dit doet je merknaam ten goede omdat je met € 50,- budget wel 50.000 vertoningen kan realiseren. Door met een sterke Google display campagne in het netwerk aanwezig te zijn, werk je aan de online zichtbaarheid en verhoog je de kans op relevant verkeer naar je eigen website. Om het optimale uit Google Display te halen is het noodzakelijk dat er verschillende campagnes worden aangemaakt, die we kunnen targeten op verschillende doelgroepen, met verschillende banners om bijvoorbeeld verschillende diensten uit te lichten.

TARGETEN BINNEN HET DISPLAY NETWERK VAN GOOGLE

Binnen het displaynetwerk van Google zijn er verschillende methoden om de doelgroep te bereiken: ▪ Contextueel (inhoud van de pagina) ▪ Plaatsingen (Het zelf bepalen van de URL) ▪ Onderwerpen (sites die binnen een bepaald onderwerp vallen) ▪ Interessegebieden (o.b.v. de interesses van potentiële bezoekers) ▪ Ook is binnen het displaynetwerk mogelijk om te targeten op taal, leeftijd, locatie en type apparaat

CREËREN VAN GOOGLE DISPLAY BANNERS

Onze designers zijn gespecialiseerd in het maken van display banners. Zij kunnen zowel animerende als statische banners ontwikkelen voor uw website die zullen worden weergegeven in het Google Display netwerk.

Laat vandaag nog je Display Campagne opzetten!

Display Advertising is een effectief online marketing instrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken.

WAAROM LOU & LOU ONLINE MARKETING?

Lou & Lou is niet het enige professionele bureau dat kan ondersteunen bij het inrichten en beheren van jouw Google Display campagne. Een paar onderscheidende kenmerken op een rij waarom je jouw display campagnes door ons wilt laten uitvoeren: Je kunt rekenen op jarenlange ervaring;
De doelstellingen van jou als klant staan altijd centraal;
Lou & Lou werkt zeer nauw samen met Google;
Lou & Lou is in staat om door middel van banners jouw website te boosten.

GEÏNTERESSEERD IN DISPLAY MARKETING?

Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!
Neem contact met ons op en krijg direct een specialist aan de lijn!