Een full-service online marketing bureau met een realistische en creatieve benadering van marketing. Lou & Lou is jong, resultaatgericht, deskundig en innovatief.

Info:

Noordersluisweg 19
8243 PR Lelystad
Nederland

Online succes
Exponentiële groei
Gerichte campagnes
Jarenlange ervaring

Conversie optimalisatie

Verdubbel jouw online verkeer, doelen, leads en sales. Het is efficiënter om het conversiepercentage te verbeteren uit terugkerende websitebezoekers, dan inspanningen te doen om meer nieuwe bezoekers naar jouw website te trekken met hetzelfde (lage) conversiepercentage. Bezoekers die op je website zijn geweest zijn mogelijk geïnteresseerd. Waarom hebben ze geen conversie opgeleverd? Dat kunnen wij voor jullie analyseren en rapporteren.

Neem contact met ons op en krijg direct een conversie optimalisatie specialist aan de lijn!

Conversie optimalisatie aanpak

Bij conversie optimalisatie is het van belang dat er gekeken wordt naar de ervaring van de bezoeker.

Hoe navigeert de websitebezoeker over de website? Waar loopt de bezoeker tegen aan? Kan de bezoeker vinden waar hij/zij naar op zoek is?

Vervolgens brengen wij de zogeheten ‘sales funnels’ in kaart. Dit zijn de stappen van oriëntatie tot aankoop van een website of webshop. Door deze funnel in kaart te brengen kan er precies in kaart gebracht worden waar de bezoeker afhaakt. Op deze manier kunnen wij de conversie optimalisatie in zetten.

Verbeter je website door conversie optimalisatie

Door conversie optimalisatie af te nemen, weet je precies waar de valkuilen van je website liggen. Door A/B testen kan in kaart gebracht worden wat werkt en wat niet.

Conversie optimalisatie kan zitten in de kleinste details. Zo kan bijvoorbeeld een bepaalde call-to-action ervoor zorgen dat de potentiële klant niet klikt, doordat het niet op de juiste plek op de website getoond is. Alle hinders op de website dienen geoptimaliseerd te worden.

 

Door middel van A/B testen kunnen onze conversie optimalisatie specialisten in kaart brengen welke versie het beste aansluit. Door twee versies van een pagina, het afrekenproces, een banner of dergelijke te tonen kan ondervonden worden welke indeling of welk design leidt tot betere conversie en welke niet.

Met hun creatieve geest en digitale kennis hebben ze een prachtig stuk werk geleverd waar we allemaal zeer veel profijt van hebben!

Liesbeth van Assenbergh

Bedankt voor de prettige samenwerking. Kundig, accuraat en veelzijdig zijn jullie zeker in het online marketing vakgebied. De online wereld is de afgelopen jaren snel verandert en hierop spelen jullie spelen goed op in door te blijven ontwikkelen.

Bob Jannink

Neem contact op:

Vraag het onze Google Ads specialisten.

Wij zorgen voor meer relevante bezoekers en een hoger conversiepercentage. Wat wil je nog meer? Neem contact op met onze conversie optimalisatie specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Lou & Lou online marketing?

Lou & Lou is niet het enige professionele bureau dat kan ondersteunen bij het inrichten en beheren van conversie optimalisatie. Een paar onderscheidende kenmerken op een rij waarom je conversie optimalisatie door onze specialisten laat uitvoeren:

  • Je kunt rekenen op jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites of webshops. De doelstellingen van jou als klant staan altijd centraal;
  • Lou & Lou werkt zeer nauw samen met Google den andere conversie optimalisatie gerelateerde tools;
  • Lou & Lou is in staat om zeer efficiënt de customer journey te verbeteren.
Neem contact met ons op en krijg direct een conversie specialist aan de lijn!