Online marketing agency met een realistische en creatieve benadering van online marketing
MAEL
Conversie optimalisatie
/Conversie optimalisatie

Verdubbel jouw online verkeer, doelen, leads en sales. Het is efficiënter om het conversiepercentage te verbeteren uit terugkerende websitebezoekers, dan inspanningen te doen om meer nieuwe bezoekers naar jouw website te trekken met hetzelfde (lage) conversiepercentage. Bezoekers die op je website zijn geweest zijn mogelijk geïnteresseerd. Waarom hebben ze geen conversie opgeleverd? Dat kunnen wij voor jullie analyseren en rapporteren.

Conversie optimalisatie aanpak

Bij conversie optimalisatie is het van belang dat er gekeken wordt naar de ervaring van de bezoeker.

  • Hoe navigeert de websitebezoeker over de website?
  • Waar loopt de bezoeker tegen aan?
  • Kan de bezoeker vinden waar hij/zij naar op zoek is?

Vervolgens brengen wij de zogeheten ‘sales funnels’ in kaart. Dit zijn de stappen van oriëntatie tot aankoop van een website of webshop. Door deze funnel in kaart te brengen kan er precies in kaart gebracht worden waar de bezoeker afhaakt. Op deze manier kunnen wij de conversie optimalisatie in zetten.

Hoe navigeert de websitebezoeker over de website?
Waar loopt de bezoeker tegen aan?
Kan de bezoeker vinden waar hij/zij naar op zoek is?

Verbeter je website door conversie optimalisatie

Door conversie optimalisatie af te nemen, weet je precies waar de valkuilen van je website liggen. Door A/B testen kan in kaart gebracht worden wat werkt en wat niet. Conversie optimalisatie kan zitten in de kleinste details. Zo kan bijvoorbeeld een bepaalde call-to-action ervoor zorgen dat de potentiële klant niet klikt, doordat het niet op de juiste plek op de website getoond is. Alle hinders op de website dienen geoptimaliseerd te worden. Door middel van A/B testen kunnen onze conversie optimalisatie specialisten in kaart brengen welke versie het beste aansluit. Door twee versies van een pagina, het afrekenproces, een banner of dergelijke te tonen kan ondervonden worden welke indeling of welk design leidt tot betere conversie en welke niet.

Neem contact met ons op en krijg direct een conversie specialist aan de lijn!

Contact opnemen met Lou & Lou

Wij zorgen voor meer relevante bezoekers en een hoger conversiepercentage. Wat wil je nog meer? Neem contact op met onze conversie optimalisatie specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

SEO

Meer informatie over organisch verkeer?

Conversie optimalisatie

Meer informatie over conversie optimalisatie?

Remarketing campagnes

Frisse en unieke content is enorm belangrijk!