Advies

Als full-service online agency bieden wij advies voor

De verschillende fases van jouw online marketing strategie hangt af van diverse onderdelen, namelijk; de website, online marketing werkzaamheden en campagnes. 

Neem vrijblijvend contact op.

Lou & Lou marketing agency | online marketing bureau

Jouw website

Welke koers je als onderneming ook vaart, je moet altijd bij het begin beginnen. In de online marketing is de website de basis voor een goede online-marketingstrategie. Het opzetten van een website begint allemaal bij een goede, converterende en mobielvriendelijke website. Wij bouwen niet alleen een website vanaf scratch, maar zorgen er ook voor dat een bestaande website voldoet aan belangrijke eisen. 

Al verrichte online marketing werkzaamheden

Maar hoe kun je groeien met online marketing op het gebied van organisch verkeer? Uiteindelijk wil je natuurlijk dat er een organisch zoekresultaat gecreëerd wordt die ook echt iets oplevert. Hier is een strategische SEO aanpak voor nodig. Content is key en het plaatsen van bijvoorbeeld kwalitatieve teksten is dan ook noodzakelijk om organische groei in Google te realiseren. Met een strategische SEO aanpak zal je merken dat er een structurele groei voor de lange termijn ontstaat. Wel hebben organische resultaten tijd nodig om te stijgen in de zoekresultaten. Maar hoe meer kanalen je inzet voor het verspreiden van content, hoe meer mensen uit de doelgroep bereikt kunnen worden.

Draaiende campagnes

Bij Lou & Lou Marketing Agency kun je terecht voor diverse diensten op het gebied van organische groei. Wij helpen jouw bedrijf dan ook om op een effectieve manier te groeien met online marketing. Je kunt bij ons terecht voor SEO, contentmarketing & contentontwikkeling, conversieoptimalisatie, UX, A-B Tests, Referrals en Linkbuilding. Deze subdiensten vallen allemaal in de categorie organisch zoekverkeer. Onze experts kijken welke dienst het beste aansluit bij de wensen van jouw bedrijf zodat je daadwerkelijk gaat groeien met online marketing.

Advies op maat

Wil jij graag meer natuurlijke zoekresultaten en organisch zoekverkeer naar jouw website krijgen? Online marketing inzetten is zeer effectief om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Lou & Lou Marketing Agency heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van non-paid kanalen. Wij beschikken over kwalitatieve marketingtools en expertise waardoor er een strategische SEO aanpak gecreëerd kan worden. Van strategie tot uitvoering, wij verhogen op een kwalitatieve manier het organisch verkeer naar jouw website.

Testimonials

Wat onze klanten
over ons zeggen.

Online marketing

Get your online marketing done?

Wij zijn een creatief en enthousiast team. Wij staan open voor nieuwe projecten, hebben vaak de tofste ideeën en zijn op hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij helpen en adviseren vele soorten bedrijven bij het aanwezig zijn op de verschillende marketingkanalen en bieden hiervoor een strategie op maat.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te geven.
januari 31, 2020

GlobalXS

Voor GlobalXS mochten wij een website bouwen die voorzien werd van functionele snufjes. Het doel was om een strakke, zakelijke en tegelijkertijd een duidelijke website op...
 • Werkzaamheden

  Branding

 • Klant

  GlobalXS

View Project

Autobedrijf D&N

De website van Autobedrijf D&N is een strak en krachtig design. Autobedrijf DN biedt tweedehands auto’s aan van hoge kwaliteit. De kennis van Autobedrijf D&N is...
 • Werkzaamheden

  Website Design

 • Klant

  Autobedrijf D&N

View Project

Tools op Maat

We hebben een stoere en opvallende webshop ontworpen voor Tools Op Maat. Deze webshop kenmerkt zich door het duidelijk overzicht van producten en door de strakke...
 • Werkzaamheden

  Website Design, SEO,

 • Klant

  Tools Op Maat

View Project

Marquis

Voor Marquis Zonwering en Wonen hebben we een sfeervolle webshop gebouwd. Deze webshop werkt op basis van offerte aanvragen en kenmerkt zich door de vele en...
 • Werkzaamheden

  Website Design, online marketing en social media marketing.

 • Design

  Art Direction, Campaign

 • Klant

  Marquis Zonwering en Wonen

View Project